Saarioinen Oy

Tuotteet

Ruokaisat ja monipuoliset salaatit

Saarioisten ruokaisat salaatit ovat hyvä vaihtoehto lounaaksi tai evääksi. Salaatit on pakattu kätevästi, jonka ansiosta ne kulkevat mukana repussa tai laukussa.

Saarioisten monipuoliset salaatit

Saarioisten tuotevalikoima pitää sisällään esimerkiksi lounaaksi soveltuvia valmis- ja tuoresalaatteja sekä pääruoan lisukkeeksi tarkoitettuja lisukesalaatteja. Eväs-tuotesarjan tuoresalaattien sekä tuhdimpien pastasalaattien, kuten Salamisalaattiaterian tai Kinkkusalaattiaterian, pakkauksen mukana tulee kätevä haarukka, jolloin valmissalaatti voidaan nauttia vaikka puistossa piknikillä, työmatkan lomassa tai heti, kun siltä tuntuu!

Ruokaisat salaatit ovat täyspainoisia vaihtoehtoja lämpimälle ruoalle.

Pastapohjaisista salaateista saa energiaa

Saarioisten salaattiateriat ovat ruokaisia ja helposti mukaan otettavia eväitä. Pastasalaateista löytyy neljä makuvaihtoehtoa; Broilerisalaattiateria, Salamisalaattiateria, Kinkkusalaattiateria ja Tonnikalasalaattiateria.  Salaattiateriat ovat sopivia lounaaksi tai isomman nälän välipalaksi. Pastasalaateissa on käytetty proteiinin lähteenä lihaa tai kalaa. Jokainen makuvaihtoehto on sovitettu salaatinkastikkeella, joka sointuu parhaiten pääraaka-aineeseen. Broilerisalaattiateriaa tasapainottaa lempeä hunajainen jogurttikastike ja Tonnikalasalaattiateriaa sinappikastike miedosti tillillä maustettuna. Tuhdimmassa Salamisalaattiateriassa kastikkeena toimii pikantti chipotle-chilikastike, joka antaa potkua salaattiin. Perinteisempää Kinkkusalaattiateriaa sävyttää maukas amerikkalaistyylinen ranch-kastike.

Lounasvaihtoehtoja etsiessäsi voit myös testata Saarioisten Lounasgeneraattoria, jonka avulla löydät mieluisen lounaan juuri sinun makuusi.

Eväs-sarjan tuoresalaatit

Saarioisten uudistettu Eväs-tuotesarja sisältää tuoresalaattien lisäksi täytettyjä leipiä, baguetteja sekä erilaisia wrappeja. Eväs-salaattien vaihtoehdoissa on käytetty tuoreita raaka-aineita lisukkeiden vaihdellessa broilerista ja katkaravuista savukirjoloheen ja rapeisiin leipäkrutonkeihin. Tuoresalaatti kruunataan tietenkin annokseen sopivalla salaattikastikkeella. Eväs-sarjan salaatit ovat pakattu annosastioihin, joissa raaka-aineet ovat omissa lokeroissaan. Näin raaka-aineet pysyvät tuoreina mahdollisimman pitkään ja voit itse sekoittaa mukaan juuri sen verran salaatinkastiketta kuin haluat.

Ruokaisista salaattiaterioista kannattaa kokeilla esimerkiksi pastapohjaisia Eväs Kana-Provencensalaattia ja raikasta Eväs Savukirjolohi-gremolatasalaattia. Jos pidät salaateista rapealla jäävuorisalaattipohjalla, kokeile vaikkapa Eväs Naudanpaistisalaattia tai Eväs Broiler-Caesarsalaattia.

Kaikki Eväs-sarjan salaatit ovat laktoosittomia. Salaateista löytyy myös gluteiinittomia vaihtoehtoja. Maista esimerkiksi maukasta Eväs Nizzansalaattia, joka saa puhtia perunasta. Jos olet kasvissyöjä niin kokeile vaikkapa Meksiko-vivahteista kolmen juuston Eväs Juusto-tacosalaattia, jossa yhdistyvät harmonisesti täyteläinen juusto, chili, makea ananas ja rapea taco-murska. Salaatti sopii myös gluteiinittomaan ruokavalioon.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi