Tutustu tuorepizzoihin

Nämä eivät olekaan mitä tahansa pizzoja. Nämä ovat tuorepizzoja, joiden hitaasti yön yli lepuutettu taikina on niiden aromikkaan pohjan salaisuus. Maista ja nauti!

BBQ Chicken tuorepizza 380 g

Rapea ja aromikas pohja herkullisella BBQ-maustetulla broilerilla, cheddarjuustolla, makealla ananaksella ja mehevällä mozzarellajuustolla hurmaa jokaisella suupalalla. Makuelämyksen viimeistelee herkullisen mausteinen BBQ-kastike.

Pepperoni tuorepizza 350 g

Rapea ja aromikas pohja herkullisine pepperoni- ja mozzarellatäytteineen hurmaa jokaisella suupalalla. Makuelämyksen viimeistelee herkullinen chilikastike. Tuorepizza paistetaan uunissa n. 6 min 230 asteessa.

Mozzarella & pesto tuorepizza 370 g

Rapea ja aromikas pohja herkullisine mozzarella- ja pestotäytteineen hurmaa jokaisella suupalalla. Makuelämyksen viimeistelee rouskuvat ja maistuvat paahdetut siemenet. Tuorepizza paistetaan uunissa n. 6 min 230 asteessa.

Tex Mex Jauheliha tuorepizza 380 g

Rapea ja aromikas pohja herkullisella texmex-maustetulla jauhelihalla, grillatulla paprikalla ja cheddarjuustolla hurmaa jokaisella suupalalla. Makuelämyksen viimeistelevät makean mausteinen chiliviipale ja tortillalastut.