Saarioinen Oy

Tuotteet

Leikkeleet ja meetvurstit

Kasaa voileivän päälle salaatinlehdet, juustot ja Saarioisten maukkaat leikkeleet: nauti aamupalaksi, evääksi tai lounaan kanssa!

Mausta leikkeleet tunnetaan!

Mitä tarjota koululaiselle harrastusten jälkeen välipalana ja mikä maistuisi aamupalalla? Mitkä leikkeleet sopivat naposteluun ja mistä saa parhaat lämpimät voileivät? Saarioisten monipuoliset ja maukkaat leivänpäälliset tunnetaan niiden herkullisesta mausta, joka syntyy huolellisen valmistusprosessin aikana: meillä lihamestarit maistavat ja hyväksyvät kaikki tuotteet, ennen kuin ne viipaloidaan, pakataan ja toimitetaan kauppoihin ympäri Suomen.

Tuoreet paistit ja fileet saavat huolellisen käsittelyn tuloksena hyvän rakenteen, ja ensiluokkaiset mausteet tekevät lihojen herkullisen maun – mitään ylimääräistä ei lisätä. Leikkeleissä käyttämämme suola on jodioitua.

SAARIOISTEN MEETVURSTIT

Etenkin Espanjasta, Italiasta ja Saksasta tutut meetvurstit eli kestomakkarat sekä niiden rakeisempi ulkonäkö on tullut suomalaisillekin jo tutummaksi: tulisemmat maut maistuvat suomalaisissa kodeissa ja erilaiset chorizot, pepperonit, salamit ja chilimakkarat päätyvät yhä useammin mukaan ruoanlaittoon tai antipastolautaselle. Saarioisten Pepperoni onkin herkullinen napostelupala.

Valikoimastamme löytyy myös Kevyt Meetvursti, jossa ei ole käytetty soijaa eikä fosfaatteja. Liharaaka-aineena on sian- ja naudanlihaa. Kestomakkaroiden valmistusprosessi on pitkä ja yhden tuotekilon valmistamiseen tarvitaan noin 1,4 kg lihaa.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi