Saarioinen Oy

Makuterveiset maailmalta

Makuterveiset-sarjassa on tarjolla niin Thaimaan, Kiinan, Intian kuin Italian keittiöitä edustavia annoksia.  

Etnisten ruokien suosio jatkaa nousuaan ja trendiruokien listoille nousee usein makuja tai raaka-aineita kaukomaista. Moni tutustuu lomamatkallaan etnisiin makuihin ja mausteisiin ja haluaa maistella niitä Suomessakin. Saarioisten Makuterveiset-ateriasarjan tuotteissa on aitoja reseptejä, ja niissä on käytetty aitoja, alkuperäisiä raaka-aineita.

Makuterveiset-aterioilla saat vaihtelua lounaalle ja arkiruokaan helposti ja nopeasti. Haluamme tarjota sinulle hyvän ruokahalun toivotuksen nyt maun kielellä! Maista makumatkalla Italia, Intia, Kiina tai Thaimaa.

Olisiko päivän ruoka itämainen, aasialainen vai välimerellinen?

Jäikö Thaimaan reissulta makumuisto, josta haaveilet koti-Suomessa? Kokeile Chicken Panang curry -annosta, johon haudutimme basmatiriisiä ja makean tulista kookoksella maustettua broilerikastiketta. Intian matkalla maistoit kenties jogurttipohjaista broilerikastiketta, jossa oli mausteina muun muassa korianteria ja inkivääriä. Miltä kuulostaisi Butter Chicken -annos valmiina?

Kiinassa on melkein yhtä paljon makusuuntauksia kuin kantoneita. Hapanimelä kastike on varmasti yksi tunnetuimmista mauista. Tarjolla olisi lounashetkeen Pineapple Chicken -annos, jossa on basmatiriisiä hapanimelällä broileri-ananaskastikkeella.