Saarioinen Oy

Syksyn 2015 uutuudet

Syksyn uutuustuotteet, markkinoille 27.8.2015

Balanssi Kirjolohifileeateria 320 g
Paljon toivottu kalavaihtoehto oli kuluttajatestin suosikki. Tässä herkullisessa ja tasapainoisessa ateriassa on kotimaisen Saaristomeren kirjolohen lisäkkeenä sopivan purtavia uunijuureslohkoja ja trendikästä lehtikaalipestoa. Annoksen kalapitoisuus on 28 % ja valmistuksessa on käytetty jodioitua suolaa. Lisäksi annos on laktoositon ja gluteeniton.

Balanssi Naudanpaistiateria 320 g
Maukkaassa ja monipuolisessa annoksessa on naudanpaistia, reilun kokoisia kasvispaloja,
pehmeän täyteläistä bataattiaiolia ja yrttiperunoita. Naudanpaistiateria sai kuluttajatestissä erityismainintoja täyteläisestä makukokonaisuudesta ja hyvästä maustaan. Annoksen lihapitoisuus on 21 %, ja valmistuksessa on käytetty jodioitua suolaa. Lisäksi annos on laktoositon ja gluteeniton.

Balanssi Chili sin carne -ateria 320 g
Chili sin carne täyttää toiveet herkullisesta kasvisruuasta. Annoksessa on täysjyväriisiä, avokadoa, porkkanaa, soijapapuja ja halloumi-juustoa. Nimensä annos saa kidney-papuja ja kikherneitä sisältävästä chilillä maustetusta kastikkeesta. Annoksen kasvispitoisuus on 63 %, ja sen valmistuksessa on käytetty jodioitua suolaa. Lisäksi annos on vähälaktoosinen ja gluteeniton.

Poketti Indian spice 2 kpl 160 g
Intialaisittain maustettu jauhelihatäytteinen uunipaistettu Poketti. Proteiinipitoisten siemenin tuunattujen taikinakuorten kätköissä odottavat runsaat ja maukkaan ruokaisat täytteet.

Poketti Mexican spice 2 kpl 160 g
Meksikolaisittain maustettu chorizotäytteinen uunipaistettu Poketti. Proteiinipitoisten siemenin tuunattujen taikinakuorten kätköissä odottavat runsaat ja maukkaan ruokaisat täytteet.

Chili-jauhelihapihvit 2 kpl 160 g
Lihaisa ja mehevä jauhelihapihvi, johon makua tuovat chili, tomaatti ja jalapeno. Pihveissä on korkea lihapitoisuus, 70 %. Kahden kappaleen pakkaus sopii pienempäänkin talouteen. Gluteeniton ja laktoositon.

Kasvis-fetapihvit 2 kpl 160 g
Rapeista kasviksista ja aidosta fetasta valmistettu mehevä kasvispihvi, johon makua tuovat muun muassa tuore basilika ja oliiviöljy. Kasvispitoisuus 82 %.

Pizza Piccolo Hawaii 120 g
Herkullinen välipalapizza, johon aidon maun tuovat palvi- ja ilmakuivattu kinkku, raikkaat ananaskuutiot, pehmeästi basilikalla ja oreganolla ryyditetty tomaattikastike sekä täyteläinen mozzarellajuusto.

Vispis Mansikka 130 g
Mansikoista, laktoosittomasta kuohukermasta ja mannasuurimoista valmistettu vaahdotettu marjaisa välipala. Maun ja rakenteen pehmentäjäksi lisätty kermaa. Korkea marjapitoisuus 32 %. Laktoositon.

Syksyn kausituote, markkinoilla 27.8.2015-26.1.2016

Luumu-vaniljakiisseli 200 g
Kerroskiisseli kermaisesta vaniljasta ja täyteläisestä luumusta.

 

Säilyvät tuotteet, markkinoille 1.11.2015

Saarioinen Creamy Ranch-majoneesi 270 ml
Täyteläinen ja maukas, monikäyttöinen maustettu majoneesi. Ranch on sour cream -tyyppinen majoneesikastike, joka tyypillisesti maustetaan sipuleilla, yrteillä, pippureilla ja paprikalla. Tuttu maku sipseistä, uusi majoneesissa! Sopivaa tulisuutta chipotle-chilistä.

Saarioinen Mangomarmeladi 230 g
Paistonkestävä mangomarmeladi, soveltuu sekä leivontaan että täytteeksi kakkuihin ja myös paahtoleivän päälle.

Dronningholm Karviaishillo 340 g
Pehmeän raikas herkutteluhillo vihreistä karviaisista. Soveltuu erinomaisesti juustojen ja pikkunaposteltavien kanssa nautittavaksi. Myös jälkiruokiin ja täytteeksi leivonnaisiin.