Saarioinen Oy

Uusi tapa laittaa ruokaa – tutustu 5 vaille valmis -tuotteisiin

5 vaille valmis –wokeissa on runsaasti kasviksia, kasvispitoisuus on 48 – 55 %. Proteiinin lähteenä tuotteissa on kypsä kana tai porsaanliha. Kasvisten ja lihan lisäksi ateriakokonaisuuteen kuuluu nuudeli tai riisi valmiiksi keitettynä ja maustettuna. 5 vaille valmis –wokkien raaka-aineet ja makumaailmat ovat kansainvälisiä ja kokonaisuuden viimeistelee raikas limelohko.

Kaikki wokit ovat gluteenittomia ja laktoosittomia, ja niissä on herkullista makua tuomassa oman talon makukastike.

5 vaille valmiit wokit tunnistat moderneista ja iloisista pakkauksista.

Teriyaki-kanawok 300 g 

Teriyaki-kanawok on vain wokkaamista vailla: Teriyakimarinoitua kypsää riisinuudelia, uunipaahdettua suomalaista broilerin sisäfileetä viipaloituna, tuoreita kasviksia (mm. punaista paprikaa, kaalia, punasipulia ja porkkanaa) valmiiksi pilkottuna. Herkullista makua tuomassa valkosipulinversot ja bambusuikaleet. Teriyakikastiketta valmiissa annospussissa viimeistelemässä makuelämyksen. Raikkautta annokseen tuo limelohkosta puristettu mehu.

Aasian BBQ -nautawok 300 g 

Aasian BBQ –nautawok on vain wokkaamista vailla: Punaisella chilillä ja kurkumalla maustettua kypsää riisiä, kypsiä suomalaisia naudan paistisuikaleita makukastikkeessa, tuoreita kasviksia (mm. paksoita, valkokaalia, porkkanaa ja paprikaa) valmiiksi pilkottuna. Aasian BBQ -kastiketta valmiissa annospussissa viimeistelemässä makuelämyksen. Raikkautta annokseen tuo limelohkosta puristettu mehu.

Red Thai Curry 340 g

Maustettuja, kypsiä suomalaisia porsaanlihakuutioita, mm. punaista paprikaa, bambunversoa, kiinankaalia, punasipulia. Lisäkkeenä keitettyä riisiä. Mukana makukastike, jossa mm. kookosmaitoa ja punaista currytahnaa.

Green Thai Curry 340 g

Maustettuja, kypsiä suomalaisia broilerkuutioita, soijapapua, kesäkurpitsaa, paprikaa ja kiinankaalia. Lisäkkeenä keitettyä riisiä. Mukana maustekastikepussi, jossa mm. kookosmaitoa ja vihreää currytahnaa.