Saarioinen Oy

Saarioinen on tänäkin vuonna mukana Euroopan suurimmassa tyttöjen ja naisten jalkapalloturnauksessa Stadi Cupissa. Vuonna 2019 turnauksessa rikottiin osallistujaennätys, kun joukkueita oli 383. Turnaus pelataan tänä vuonna Helsingissä 4.–7.6.2020. ja on hyvin mahdollista, että ennätyslukemat tullaan kirjoittamaan jälleen uusiksi. Stadi Cup on järjestetty vuodesta 1985 lähtien, ja se kerää tänäkin vuonna yli 6 000 innokasta pelaajaa jalkapallon pariin.

Saarioinen toimii tapahtuman yhteistyökumppanina tarjoten pelaajille ja muille kävijöille mahdollisuuden tutustua herkullisiin tuotteisiin. Tapahtuman aikana Saarioinen on vahvasti läsnä Stadi Cupin eri pelikentillä luomassa turnaustunnelmaa sekä tarjoamassa sopivia välipaloja turnauksen kävijöille.

”Saarioinen oli mukana viime vuonna, ja he toivat loistavan lisän Stadi Cupiin, etenkin Käpylän tapahtumatorille. Onkin mahtava saada jatkaa yhteistyötä Saarioisten kanssa myös tulevan kesän turnauksessa. Stadi Cupia ja Saarioista yhdistää etenkin se, että molemmille on tärkeää nuorten hyvinvointi pelikentillä ja niiden ulkopuolella. Yksi hyvinvoinnin perusedellytyksistä on kunnon ruoka ja ravintoarvoiltaan hyvät välipalat, mitä Saarioinen tarjoaa. Olemme hyvin iloisia tästä yhteistyöstä”, kertoo Stadi Cup ry:n toiminnanjohtaja Sami Löf.

Saarioinen haluaa kannustaa nuoria monipuoliseen liikkumiseen ja säännölliseen syömiseen. ”Hieno päästä taas mukaan Stadi Cupin tunnelmaan ja nuorten urheilijoiden arkeen.  Valmisruoka on vahvassa kasvussa ja erinomainen vaihtoehto liikkuville lapsille ja nuorille. Arjen valinnoilla on iso merkitys jaksamiseen ja suorituskykyyn. Saarioisten valikoimasta löytyy valmiita ateriaratkaisuja sekä ennen että jälkeen treenin”, kertoo kuluttajakokemuksesta vastaava johtaja Tia Yrjölä Saarioisilta.

Saarioinen on tehnyt suomalaisten lempiruoat jo yli 60 vuoden ajan. Saarioinen on suomalainen perheyritys ja johtava valmisruokatalo n. 260 miljoonan euron liikevaihdolla. Olemme kotoisin Kangasalan Sahalahdelta, Saarioisten Kartanosta. Tämän lisäksi Saarioisten herkullista ruokaa tehdään Valkeakoskella ja Huittisissa sekä Viron Raplassa yhteensä noin 1 300 saarioislaisen voimin. Saarioinen vaalii perinteitä ja kehittää samalla jatkuvasti uutta yhdessä suomalaisten kanssa. Äitien tekemää ruokaa vuodesta 1957.

Lisätietoja:
Tia Yrjölä, johtaja, Kuluttajakokemus, puh. 050 593 2168, tia.yrjola@saarioinen.fi

Sami Löf, toiminnanjohtaja, Stadi Cup puh. 040 762 8381, sami@stadicup.fi