Saarioisten kasvisruoat kriittisen raadin ruodittavaksi

Kannustaakseen suomalaisia kasvisruokien kokeiluun Saarioinen laittaa suomalaisten lempiruokien kasvisversiot tiukan raadin testiin Facebook-livelähetyksessä 15.5. kello 18. Mukana Jone ja muita tuttuja!

”Saarioisten äidit tietävät, mikä suomalaisille maistuu. Vähittäiskauppavalikoimassamme on tällä hetkellä 148 kasvisruokavalioon sopivaa tuotetta, joista 78 sopii myös vegaaneille. Tarjoamme kasvisversiot suomalaisten lempiruoista, esimerkkeinä Vegepizza, Vegemakaronilaatikko ja Kasvislasagne. Herkullinen maku on aina kuluttajan ykköskriteeri, siksi laitamme tuotteemme tiukkaan makutestiin”, kertoo Tia Yrjölä Saarioisilta.

Saarioinen järjestää kriittisen kasvisraadin tiistaina 15. toukokuuta klo 18 livenä Facebook-sivuillaan. Raadilta kysytään, onko se samaa mieltä suomalaisten kanssa, ovatko perinteiset versiot kasvisversioita parempia? Tuomioita jakavat lihansyömisestä ja suorapuheisuudestaan tunnettu Jone Nikula, Tampereen Tapparan luottopakki Otso Rantakari sekä painonnoston EM-mitalisti Anni Vuohijoki Nakkilasta. Ja koska totuus tulee lapsen suusta, jöötä raadissa pitää Elle 5 v. Pälkäneeltä.

Katso, mitä raati on mieltä ja maista Saarioisten herkullisia kasvisruokia myös itse! Jonen ennakkotunnelmia voi katsoa alla olevalta videolta.