Ilmoituskanava

Saarioinen on sitoutunut vastuulliseen liiketoimintaan. Noudatamme kaikessa toiminnassamme lainsäädäntöä ja eettisesti hyväksyttäviä toimintatapoja ja edellytämme samaa kaikilta yhteistyökumppaneiltamme sekä henkilöstöltämme.

Ilmoituskanava on anonyymi ja luottamuksellinen tapa ilmoittaa toiminnasta, joka mahdollisesti rikkoo lainsäädäntöä, viranomaismääräyksiä tai Saarioisten omia toimintaohjeita. Tuotteisiin liittyvät huomautukset tulee tehdä kuluttajapalveluumme.

Ilmoituskanavan käyttö on helppoa, mene internet-osoitteeseen https://app.incy.io/saarioinen-wb/links/whistleblowing ja valitse sieltä ilmoitus uudesta havainnoista. Toimi sen jälkeen sivuston ohjeistuksen mukaan ja ota lopuksi talteen saamasi tunniste (kirjain-numero -sarja), jonka avulla pääset myöhemmin tarkastelemaan ilmoituksesi käsittelyä em. sivuston kautta. Kaikki ilmoitukset otetaan käsittelyyn viimeistään seitsemän päivän kuluessa ilmoituksen jättämisestä.

Ilmoituskanavan käyttö on luottamuksellista. Voit tehdä ilmoituksen nimettömänä tai omalla nimelläsi. Henkilötietojasi käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoituskanavaa ylläpitää ulkopuolinen kumppani, ilmoitusmenettelyn kulku on salattu eikä Saarioisten edustajilla ole mahdollisuutta selvittää nimettömän ilmoittajan tietoja.