Anni Hautalan porkkanalaatikkotuunaus

Valmistusohje

Anni Hautala tuunasi jouluisen porkkanalaatikkomme kahdella tapaa. Aineosien määrät voi valita vähän kokin ja maun mukaan, eikä se ole niin piirun tarkkaa. Voimakkaita mausteita lisätään kuitenkin varovaisella kädellä, ettei laatikon pehmeä maku peity. Sitten vain rentoudutaan ja nautitaan.

1. Lisää kylmään porkkanalaatikkoon ripaus muskottipähkinäjauhetta ja vähän kermaa. Sekoita appelsiininkuoriraastetta murustettuihin hapankorppuihin ja ripottele muruseos laatikon päälle. Lämmitä laatikko uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Lisää kylmään porkkanalaatikkoon kookoskermaa, chilirouhetta, inkivääriä ja tee päälle tähtianiksista koristelu. Lämmitä laatikko uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.