Annin pakkaspäivän lohturuokaherkku – tuplajuustomakaronilaatikko

Valmistusohje

Noin 4:lle hengelle.

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Kumoa makaronilaatikot kulhoon, riko laatikkojen rakenne ja sekoita juustokastike sekaan. Lisää halutessasi pieni loraus kermaa notkistamaan massaa (ei välttämätön).
Kun ainekset ovat suloisesti sekaisin, kaada massa uunin kestävään voideltuun vuokaan tai pannun. Kuorruta makaronilaatikko-juustokastike seos juustoraasteella ja laita uuniin. 
Anna hautua uunissa kunnes pinta on saanut kauniin kullanruskean värin n. 15min uunin tehosta riippuen. 
Ota laatikko uunista ja anna vetäytyä pieni hetki ennen tarjoilua. Lisää annoksiin yrttejä, kirsikkatomaatteja ja tuoretta chiliä antamaan annokseen potkua. Rentoudu ja nauti. 

Reseptin Saarioisille ideoi Anni Hautala.