Arkipaella

Raaka-aineet

2 kevätsipulin vartta
1 valkosipulinkynsi
1 punainen chili
2 rkl öljyä
1 tl paprikajauhetta
1/2 tl kurkumaa
4 dl keitettyä täysjyvä riisiä
0,5 tl suolaa
2 tomaattia
100 g herneitä tai papuja
150 g Kultabroiler 200 g
1 sitruunan mehu
mustapippuria myllystä
4 rkl Fresh Garlic Valkosipulimajoneesi 270 ml

Arkinen paella syntyy nopeasti edellispäivän kypsästä riisistä paistetun riisin tapaan.

Valmistusohje

Neljälle

Huuhtele ja hienonna sipuli. Hienonna myös valkosipuli ja chili. Kuullosta sipulit, chili ja mausteet pannulla. Lisää joukkoon kypsä riisi ja paista noin 5 minuuttia sekoitellen. Lisää kuutioidut tomaatit, herneet sekä suikaloitu broiler. Viimeistele maku sitruunan mehulla ja rouhitulla mustapippurilla. Tarjoile valkosipulimajoneesin kanssa.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: