Saarioinen Oy

Arkipaella

Arkinen paella syntyy nopeasti edellispäivän kypsästä riisistä paistetun riisin tapaan.

Ainekset

  • 2 kevätsipulin vartta
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 punainen chili
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1/2 tl kurkumaa
  • 4 dl keitettyä täysjyvä riisiä
  • 0,5 tl suolaa
  • 2 tomaattia
  • 100 g herneitä tai papuja
  • 150 g Kultabroiler 200 g
  • 1 sitruunan mehu
  • mustapippuria myllystä
  • 4 rkl Fresh Garlic Valkosipulimajoneesi 270 ml

Valmistusohje

Neljälle

Huuhtele ja hienonna sipuli. Hienonna myös valkosipuli ja chili. Kuullosta sipulit, chili ja mausteet pannulla. Lisää joukkoon kypsä riisi ja paista noin 5 minuuttia sekoitellen. Lisää kuutioidut tomaatit, herneet sekä suikaloitu broiler. Viimeistele maku sitruunan mehulla ja rouhitulla mustapippurilla. Tarjoile valkosipulimajoneesin kanssa.

Reseptin tuotteet