Bataatti-parmesanmuffinit

Raaka-aineet

3 dl vehnäjauhoja
0,5 dl speltti- tai kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1 vuoka Bataattivuoka 350 g
3 kanamunaa
0,5 dl oliiviöljyä
2 dl raastettua parmesanjuustoa
0,5 dl kurpitsansiemeniä

Suolaiset muffinit ovat vaihtelua sämpylöille. Ihana kutsujen suolainen tarjottava joka on helppo ja nopea valmistaa. Parhaita suoraan uunista - vähän lämpöisinä.

Valmistusohje

Noin 15 kappaletta

Sekoita jauhot, hiutaleet, leivinjauhe ja suola keskenään. Lisää joukkoon bataattivuoka, kanamunat, öljy ja juustoraaste (jätä vähän raastetta koristeluun). Sekoita ja jaa taikina muffinivuokiin. Ripottele pinnalle kurpitsansiemeniä ja vähän juustoraastetta. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: