Saarioinen Oy

Bataatti-spelttiletut

Neljälle hengelle, 12 lettua

Ainekset

  • 1 rasia Bataattivuoka 350 g
  • 0,5 dl kermaa
  • 1 tl inkivääriä, jauhettu
  • 1/4 tl suolaa
  • 2 kanamunaa
  • 1 dl spelttijauhoja
  • rasvaa paistamiseen

Päälle

  • 2 kananmunaa
  • 50 g babypinaatin lehtiä
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Sekoita lettutaikinaan Bataattivuoka, kerma, mausteet, kananmunat sekä spelttijauho. Anna tekeytyä hetki. Paista taikinasta lettuja miedolla lämmöllä rasvatulla lettupannulla.

Keitä kananmunat, jätä löysäksi (keittoaika n. 3 minuuttia). Asettele lettuja pinaattipedille. Puolita keitetyt kananmunat ja laita kuhunkin annokseen munanpuolikas. Rouhi pinnalle mustapippuria.

Reseptin tuotteet