Saarioinen Oy

Bataattivuoka ja mausteinen pähkinärouhe

Ainekset

Mausteinen pähkinärouhe

  • 1,5 dl Mieleisiä pähkinöitä (esim. cashew, pekaani)
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl öljyä
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • ¼ tl cayennepippuria
  • ¼ tl mustapippuria
  • ½ tl timjamia

Valmistusohje

Rouhi pähkinät pienemmiksi ja paahda niihin hieman väriä kuivalla paistinpannulla. Lisää soijakastike, hunaja ja öljy. Sekoittele muutamia kertoja. Ripottele mausteet pähkinöiden päälle tasaisesti. Ota pähkinät sivuun. Kuumenna bataattivuoka ohjeen mukaan, lisää loppuvaiheessa pähkinärouhe päälle. Koristele muutamalla oksalla tuoretta timjamia.

Reseptin tuotteet