Bataattivuoka ja mausteinen pähkinärouhe
Ainekset
- 1 pkt Bataattivuoka 350 g
Mausteinen pähkinärouhe
- 1,5 dl Mieleisiä pähkinöitä (esim. cashew, pekaani)
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 rkl öljyä
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- ¼ tl cayennepippuria
- ¼ tl mustapippuria
- ½ tl timjamia
Valmistusohje
Rouhi pähkinät pienemmiksi ja paahda niihin hieman väriä kuivalla paistinpannulla. Lisää soijakastike, hunaja ja öljy. Sekoittele muutamia kertoja. Ripottele mausteet pähkinöiden päälle tasaisesti. Ota pähkinät sivuun. Kuumenna bataattivuoka ohjeen mukaan, lisää loppuvaiheessa pähkinärouhe päälle. Koristele muutamalla oksalla tuoretta timjamia.