Marjaleivokset

Raaka-aineet

Pohja

4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
0,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte

2 dl kuohukermaa
4 dl valmista sitruunarahkaa

Kostutukseen

1 dl vaaleaa mehua

Päälle

dl Dronningholm Vadelmahillo 440 g

Valmistusohje

Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaaleaksi vaahdoksi. Lisää varovasti sekoittaen siivilöidyt kuivat aineet joukkoon. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 220 ° C n. 5-7 min. kunnes kakkupohja on kypsä, eikä taikina tartu tikkuun pistettäessä.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita sitruunarahkan kanssa. Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kahteen osaan,  kostuta mehulla ja peitä toinen puolisko täytteellä. Aseta toinen kakkupohjista päälle ja sivele pinnalle Boysenmarjahilloa.

Koristele halutessasi sitruunamelissan lehdillä, kermavaahdolla ja marjoilla.​

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: