Cottage Pie bataatista

Raaka-aineet

1 rkl voita
2 porkkanaa
2 lehtisellerin vartta
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
400 g Naudan jauhelihaa
1 prk tomaattimurskaa
1 lihaliemikuutio
2 dl vettä
3/4 tl suolaa
0,5 tl timjamia
mustapippuria myllystä
1 vuoka Bataattivuoka 350 g
100 g juustoraastetta esim. cheddar

Klassinen englantilainen arkiruoka saa perunasoseen tilalle makean ja kauniin värisen bataatin. Mehevän bataattikannen alta löytyy jauhelihatäyte.

Valmistusohje

Freesaa hienonnetut kasvikset voissa pannulla. Lisää jauheliha ja paahda kunnes liha on kypsää ja ruskeaa. Lisää pannulle tomaattimurska, liemikuutio, vesi ja mausteet. Anna hautua noin puoli tuntia. Kaada jauhelihakastike voideltuun uunivuokaan.
Sekoita juustoraaste bataattivuoan joukkoon ja levitä uunivuokaan jauhelihakastikkeen pinnalle.
Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: