Halloween red velvet muffinsit

Valmistusohje

8 isoa tai 15 pientä muffinsia

Tee ensin sokerilasi. Laita pieneen pinnoitettuun kattilaan kaikki ainekset. Sekoittele hellalla kunnes sokeri sulaa. Anna seoksen kiehua sekoittamatta miedolla lämmöllä kunnes seos 150 asteista. Kaada kuuma sokerimassa puhtaalle pellille ja levitä kääntelemällä ohueksi levyksi. Anna kovettua yön yli. Irrota hakkaamalla levystä lasin palasia. 

Tee muffinsit pussin ohjeen mukaan. Värjää taikinan punaiseksi geelivärillä. Jaa taikina muffinsivuokaan. Paista 200 asteessa 12-15 minuuttia muffinssien koosta riippuen. Anna jäähtyä.

Vatkaa tuorejuusto ja kerma jämäkäksi vaahdoksi. Laita pursotinpussiin jossa tylla. Ohenna Dronningholm kuningatarhilloa vedellä juoksevammaksi. Pursota muffinsit tuorejuustolla ja lisää päälle sokerista tehnyt ”lasin” sirpaleet ja valuta päälle varovasti kuningartarhilloa.

Reseptin tuotteet