Helppo bataatticurry
Ainekset
- 1 vka Bataattivuoka 350 g
- 1 dl kookosmaitoa
- 3 tl punaista currytahnaa
- 3-4 rkl turkkilaista jogurttia
- cashew-pähkinöitä (suolattuja tai suolaamattomia, oman maun mukaan)
- tuoretta korianteria
- 2 kpl valmista naanleipää
- 2-3 rkl voita
Valmistusohje
2 annosta
- Sekoita bataattivuoan joukkoon kookosmaito ja punainen currytahna. Kypsennä seos bataattivuoan foliopakkauksessa tai pienessä uunivuossa, 175 asteessa, noin 30 minuutin ajan.
- Valmista sillä aikaa naanleivät. Leikkaa naanleivät pienemmiksi paloiksi ja sulata voi paistinpannulla. Paista naanleivät pannulla molemmin puolin ihanan rapeiksi ja kullanruskeiksi.
- Lusikoi valmis bataatticurry lautaselle, viimeistele turkkilaisella jogurtilla, pähkinöillä ja tuoreella korianterilla. Dippaa naanleipää curryyn ja nauti!
Jouluisen ja uuteen vuoteen sopivan reseptin on Saarioisille ideoinut Anni Hautala.