Jäädytetty Charlotta russe

Valmistusohje

Vatkaa munat ja sokeri paksuksi  vaaleaksi vaahdoksi ja lisää kuivat aineet varovasti sekoittaen. Paista torttulevy kypsäksi 220° C leivinpaperilla vuoratulla pellillä ja kumoa sokeripäällysteiselle voipaperille jäähtymään. 
Levitä hillo torttulevylle ja kääri rullalle voipaperia apuna käyttäen. Anna tortun vetäytyä kylmässä seuraavaan päivään tiukkaan voipaperikääreeseen käärittynä. 

Valmista täyte lisäämällä vaahdotetun kerman joukkoon loput ainekset.
Leikkaa tortusta n. senttimetrin viipaleita ja asettele viipaleet vieri viereen tuorekelmulla vuorattuun pyöreäpohjaiseen kulhoon. Kumoa keskelle täyte ja tasoita. Peitä kulho foliolla ja pakasta odottamaan herkullista juhlahetkeä. Koristele Charlotta vaikkapa marmeladikuulilla.
 
Vinkki: Täytteen makuvaihtoehdoksi sopii hyvin myös Dronningholmin Lakkahillo.​