Karamellipikkuleivät
Ainekset
- 1 pkt valmista murotaikinaa
- 1 rs Vadelmamarmeladi 230 g
Päälle
- 1 dl tomusokeria
- n. 2 tl vettä
- ranskanpastilleja
Valmistusohje
Jaa sulanut murotaikina puoliksi ja kauli n. 2 mm:n paksuiseksi tasaiseksi levyksi. Ota muotilla pyöreitä pikkuleipiä ja paista uunipellillä 200 C:ssa noin 7 min. Pikkuleivät saavat jäädä vaaleiksi, paistopintaa ei tarvita. Täytä jäähtyneistä pikkuleivistä puolet vadelmamarmeladilla ja laita toiset puoliskot päälle.
Kaada tilkka vettä n. 1 dl:aan tomusokeria. Sekoita tasaiseksi. Laita tomusokerikuorrutusta täytetyn pikkuleivän keskelle ja paina keskelle ranskanpastilli.