Keikauskakku

Raaka-aineet

Vuoan pohjalle

2 rkl voisulaa
4 raparperinvartta paloiteltuna
1 dl Mansikkamarmeladi 230 g

Taikina

1 dl sokeria
2 munaa
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 dl kookoshiutaleita
1 dl maitoa
100 g sulaa voita

Tarjoiluun

vaniljajäätelöä

Valmistusohje

Leikkaa leivinpaperista pyöreän irtopohjavuoan pohjalle alusta. Voitele vuoan reunat voilla ja levitä Mansikkamarmeladi tasaiseksi kerrokseksi pohjalle. Paloittele vuokaan raparperit.
Vaahdota munat ja sokeri. Siivilöi jauhot ja yhdistä kookoshiutaleiden kanssa. Yhdistä voisula ja maitoa ja kaada  taikinaan kahdessa erässä vuorotellen jauhojen kanssa. Kaada taikina vuokaan ja paista kakku uunin alimmalla tasolla 175° C n. 45 min. Kumoa hieman jäähtynyt kakku tarjoiluvadille ja poista paperi päältä. Tarjoa keikauskakku pehmenneen jäätelön kera.​

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: