Kinkku-juures carbonara

Raaka-aineet

300 g täysjyväspagettia
1 rkl oliiviöljyä
1 pss suikalejuureksia, pakaste (porkkana, lanttu, palsternakka, purjo)(n.180 g)
2 valkosipulinkynttä
150 g Pieni Kultakinkku 150 g
2 dl kasvirasvasekoitetta
2 kanamunaa
mustapippuria myllystä

Pasta carbonara eli miilunpolttajan spagetti on klassikko italiasta. Tässä ohjeessa sen valmistukseen on käytetty täysjyväistä spagettia, juureksia ja tietysti kinkkua. Olisiko tästä arjen klassikoksi?

Valmistusohje

Neljälle

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta se. Suikaloi kinkku ja hienonna valkosipulit. Kuullota kinkkusuikaleita ja valkosipulia pannulla, lisää juuressuikaleet. Yhdistä pasta ja kinkku-juuresseos pannulla. Sekoita kerma-munaseos kuuman pastan joukkoon. Viimeistele mustapippurilla ja tarjoile heti. 

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: