Korealaiset lohikulhot

Raaka-aineet

Riisi:

4 dl kypsää riisi-ohra seosta
1 rkl riisiviinietikkaa
1/2 limen mehu

Lohi ja muut lisäkkeet:

400 g nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
2 rkl hienonnettua ruohosipulia
1 tuore chili
1/2 limen mehu
0,5 tl suolaa
3 rkl Sweet Korean -kastike 345 ml
2 syöntikypsää avokadoa
1 prk Kurkkuraastesalaatti 250 g
2 tl seesaminsiemeniä
tuoretta korianteria viimeistelyyn

Valmistusohje

Neljälle.

Keitä riisi-ohra -seos pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta valmis riisi riisiviinietikalla ja limen mehulla.

Kuutio lohi ja tee marinadi ruohosipulista, hienonnetusta chilistä, limen mehusta, ripauksesta suolaa sekä Korealaisesta maustekastikkeesta. Kaada marinadi lohipalojen joukkoon ja anna tekeytyä hetki viileässä.

Kokoa kulhot lämpimästä maustetusta riisistä, marinoiduista lohipaloista, kuutioidusta avokadosta sekä kurkkusalaatista. Viimeistele seesaminsiemenillä ja tuoreella korianterilla.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: