Kuningatarmuffinssit

Valmistusohje

N. 12 kpl

Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää piimä, margariini, munat ja mustikat. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Lusikoi taikinaa muffinssivuokiin tai voidellun muffinssivuoan koloihin. Lisää kuningatarhilloa nokareina muffinssien päälle.

Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Kokeile puutikulla kypsyyttä, jos tikkuun ei jää taikinaa, muffinssit ovat kypsiä. Anna jäähtyä.

 

Tee kuorrutus. Vatkaa rahka ja kerma jämäkäksi vaahdoksi. Värjää halutessasi vaaleanpunaiseksi. Lusikoi pursotinpussiin, jossa tylla.

Kuorruta jäähtyneet muffinssit ja koristele. Kuorrute ei kestä pitkää seisoskelua lämpimässä, joten pidä leivokset viileässä tai nauti saman tien.