Lämmin rosolli

Raaka-aineet

2 valkosipulinkynttä
2-3 rkl voita
1-2 oksaa tuoretta rosmariinia
700 g Rosolli 700 g
suolaa ja mustapippuria

Kastike

1 prk smetanaa
1-2 tl piparjuuritahna
ripaus suolaa
mustapippuria

Rosolli maistuu myös lämpimänä joulupöydän lisukkeena. Tai kokeile vaikka pihvien kaveriksi!

Valmistusohje

4-6 annosta

Viipaloi valkosipulinkynnet. Kuumenna voi isolla pannulla ja lisää joukkoon valkosipulinkynnet sekä rosmariininlehdet. Kuullota valkosipulia hetki ja kumoa sitten pannulle rosolli. Paista rosollia muutama minuutti ja mausta vielä ripauksella suolaa ja mustapippuria. Kääntele maut hyvin sekaisin. Vatkaa smetana kuohkeaksi ja sekoita joukkoon mausteet. Tarjoa piparjuuri-smetana rosollin lisukkeena.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: