Saarioinen Oy

Lanttulaatikko ja paahdettuja mantelilastuja

Perinteisistä perinteisin lanttulaatikko saa tänä jouluna koristeellisen ja maukkaan pinnan paahdetuista mantelilastuista. Nopeaa, helppoa, maukasta ja kaunista!

Ainekset

  • 700 g Lanttulaatikko 700 g
  • 50 g mantelilastuja
  • tilkka öljyä
  • 0,5 tl jauhettua inkivääriä
  • ripaus mustapippuria ja suolaa

Valmistusohje

6-8 annosta

Paahda mantelilastuja kuumalla kuivalla pannulla kunnes ne saavat väriä. Lisää pannulle tilkka öljyä sekä mausteet. Kääntele mausteet mantelilastujen joukkoon. Lisää mantelilastut lanttulaatikon päälle ja paista 200-asteisessa uunissa alatasolla n. 30 minuuttia. 

Reseptin tuotteet