Lantturieskat

Raaka-aineet

1 rs Lanttulaatikko 400 g
3 dl ohrajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 muna

Lanttulaatikosta on moneksi, valmista herkullisia lantturieskoja yli jääneestä lanttulaatikosta!

Valmistusohje

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi. Jaa leivinpaperilla päällystetylle pellille  5-6 taikinakekoa ja taputtele ne n. 1 cm:n paksuisiksi rieskoiksi jauhojen avulla. Pistele rieskat haarukalla ja paista 250 ° C uunissa n. 15 min. kunnes rieskojen pintaan tulee kauniin rusehtavia pilkkuja.

Tarjoa lämpiminä keiton kera tai vaikkapa jouluisella iltapalalla kinkun kera.​

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: