Saarioinen Oy

Lohismörret

8 pientä leipää

Ainekset

  • 4 kpl saaristolaisnappeja (tulee yht. 8 leipää)
  • 1 rasia Perunasalaatti 450 g
  • 1,5 rkl kokojyväsinappia
  • mustapippuria myllystä
  • 150 g kylmäsavu- tai graavilohta viipaleina

Etikkakurkut

  • 1/2 kurkku
  • 1 rkl tilliä
  • 1,5 rkl väkiviinaetikkaa
  • 1/2 tl sokeria
  • tilliä ja versoja koristeeksi

Valmistusohje

Asettele leipäpuolikkaat tarjoilualustalle. Sekoita perunasalaatti, kokojyväsinappi ja mausta ripauksella mustapippuria. Lusikoi maustettua perunasalaattia leipien päälle pieneksi keoksi. Asettele lohiviipaleet salaattikeon päälle.

Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon silputtu tilli, etikka ja sokeri. Laita etikkakurkkuja tarjolle leipien kanssa. Koristele tillinoksilla ja/tai versoilla.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit