Saarioinen Oy

Luumuruudut

Ainekset

Taikina/pohja:

Kuorrutus:

Valmistusohje

1 uunipelti

Tämä porkkanakakun inspiroima leivonnainen sopii joulun herkutteluun. Kerralla valmistuu koko pellillinen, leikaa isommalle porukalle pikkuruuduiksi tai isompaan makeannälkään suuremmiksi paloiksi.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita joukkoon kevyesti sekoittaen. Lisää marmeladi ja maito. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kypsennä 175 asteessa noin 20 minuuttia.

Jäähdytä pohja.

Valmista kuorrutus vaahdottamalla huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri. Lisää tuorejuusto sekä marmeladi ja sekoita tasaiseksi. Levitä lastalla rennosti pohjan päälle. Laita kylmään hetkeksi ja leikkaa annospaloiksi.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit