Saarioinen Oy

Maapähkinä-kardemummariisi

Maapähkinälevite ja kardemumma tekevät riisipuurosta nam niin pehmeän jälkiruokaherkun. Tämän herkun valmistusaika ei päätä huimaa. 4-6 hengelle.

Ainekset

  • 2 rasiaa Riisipuuro 300 g
  • 2 dl kuohukermaa
  • 3 rkl maapähkinälevitettä esim. Nutella
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 0,5 tl kardemummaa, jauhettu
  • tummaa suklaata viimeistelyyn

Valmistusohje

Vaahdota kerma ja lisää kylmän puuron joukkoon. Lisää maapähkinälevite ja mausteet. Sekoita hyvin ja anna makujen tekeytyä hetki kylmässä. Annostele tarjolle ja viimeistele rouhitulla tummalla suklaalla.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit