Mämmi semifreddo

Raaka-aineet

4 kanamunaa
1 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
4 dl kuohukermaa
350 g Mämmi 700 g (1/2 rasiaa)
100 g tummaa suklaata
1,5 dl Dronningholm Appelsiinimarmeladi 330 g

Mämmin, suklaan ja appelsiinin ihana liitto. Kokeile valmistaa mämmistä ihana jäätelömäinen jälkiruoka. Semifreddon valmistus on helppoa ja käy ilman jäätelökonetta. 6-8:lle

Valmistusohje

Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa keltuaiset ja puolet sokerista sekä vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma. Kääntele kermvaahto keltuais-sokerivaahtoon. Vaahdota valkuaiset ja jäljellä oleva sokeri kiinteäksi vaahdoksi ja kääntele vaahdot varoen sekaisin.
Rouhi suklaa.
Kaada vuokaan tai pakastusastiaan kerroksittain jäätelöseosta, mämmiä, suklaarouhetta ja lusikoi väliin appelsiinimarmeladia. Pakasta n. 4 tuntia tai yön yli. Jos pakastat yön yli tai pidempään sulata jääkaapissa puolijäiseksi ennen tarjoilua.
Kumoa tarjolle tai tee palloja tarjoilukulhoihin.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: