Saarioinen Oy

Nopeat tapakset

Paahda patonkipalat ja kokoa päälle Saarioisten leikkeleitä, juustoja sekä jotakin tuoretta. Jouluinen tapastarjotin on valmiina alta aikayksikön!

Ainekset

  • Patonkia viipaleina
  • oliiviöljyä
  • (valkosipulia)

Tapas 1:

Tapas 2:

  • 1 punasipuli ohuina viipaleina +
  • ripaus suolaa +
  • 1 rkl sokeria +
  • 2 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa (anna sipuliviipaleiden maustua hetki!)
  • Kultakinkku 200 g
  • kapriksia

Tapas 3:

Valmistusohje

Sivele patonkiviipaleiden leikkuupinnat kevyesti oliiviöljyllä ja paahda palat rapeiksi paistinpannulla (tai 225-asteisessa uunissa n. 5 minuuttia). Hiero rapeiden patonkiviipaleiden pintaan halutessasi valkosipulinkynttä niin saat niihin lisämakua. Kokoa patonkiviipaleiden päälle haluamasi päälliset, nostele ne vadille ja juhlat voivat alkaa!

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit