Saarioinen Oy

Omenapannaria hollannin tyyliin

Omenalla ja tuoreella inkiväärillä maustettu pannari paistuu valurautapannulla hollannin tyyliin. Nauti lämmin pannari kermavaahdon ja pähkinöiden kanssa.

Ainekset

Taikina:

  • 3 kanamunaa
  • 2 dl täysmaitoa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl hunajaa tai vaaleaa siirappia
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 tl raastettua tuoretta inkivääriä
  • 0,5 tl suolaa
  • 2 dl Omenahillo 500 g
  • 2 rkl voita

Lisäksi:

  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 dl pähkinöitä

Valmistusohje

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Riko kananmunien rakenne ja lisää maito, jauhot ja mausteet. Lisää omenahillo. Sulata voi valurautapannulla jossa on reunat. Kaada taikina pannulle ja nosta pannu 200 asteiseen uuniin. Paista noin 25 min.

Tarjoile lämmintä pannukakkua vaahdotetun kerman ja pähkinöiden kanssa.

Reseptin tuotteet