Pähkinäiset puuropurkit
Neljälle hengelle
Annoslaskuri
Ainekset
Valmistusohje
Lämmitä puuro ja jaa neljälle esim. lasipurkkeihin tai annoskulhoon. Rouhi pähkinät ja suklaa, jaa puurojen pinnalle. Valuta lopuksi juoksevaa hunajaa päälle.
Evästeiden käytöstä
Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, analytiikkaan ja personoidun sisällön tuottamiseen. Suostumuksellasi käytämme evästeitä myös markkinoinnin kohdentamiseen.
Lisätietoa evästeistä
Keräämme yhteistyökumppaniemme, kuten Googlen ja Facebookin, kanssa sivustomme käytöstä tietoa, jota hyödynnämme analytiikkaan ja myös markkinoinnin kohdentamiseen, mikäli saamme sinulta siihen luvan. Kerätty tieto sisältää:
sivustolla käytetyt hakutermit
klikatut linkit ja katsellut tuotteet
Näiden tietojen avulla pyrimme kehittämään palveluamme sekä tarjoamaan sinulle kiinnostavampia sisältöjä.
Lisätietoja evästeiden käytöstä löydät tietosuojaselosteestamme.
Neljälle hengelle
Lämmitä puuro ja jaa neljälle esim. lasipurkkeihin tai annoskulhoon. Rouhi pähkinät ja suklaa, jaa puurojen pinnalle. Valuta lopuksi juoksevaa hunajaa päälle.