Pienet luumu-kookoshyrrät

Valmistusohje

n. 32 kpl

Tee perinteiset joulutortut minikoossa, mausta kookoksella ja tökkää tikkuun. Hauskat hyrrät ilahduttavat pieniä syöjiä ja miksei isompiakin. Vaihtele paistonkestävää marmeladia makusi mukaan.

Levitä taikinalevyt leivinaperilla ja anna sulaa n. 15 minuuttia. Leikkaa levyt neliöiksi ja neliöt vielä neljään neliöön (n. 3 cm/sivu). Tee kulmiin vinot viillot veitsellä kohti keskustaa. Nosta joka toinen kulma ylös ja keskelle. Nipistä kiinni kostutetuin sormin. Voitele kananmunalla ja laita lusikalla marmeladia torttujen keskelle.

Paista 225 asteessa n. 7 min. Ripottele paistettujen torttujen pinnalle kookoshiutaleita. Laita valmiit tortut varrastikkuihin. Tortut ovat parhaimmillaan vastapaistettuina.