Punajuuri-fetajuusto crostinit
Oikotie joulun makuun on Saarioisten Punajuurisalaatti. Näissä crostineissa se saa kaverikseen fetajuustoa. Taas on syntynyt yksi jouluklassikko!
Ainekset
- 5 viipaletta maalaisleipää
- oliiviöljyä
- 1 rasia Maalaispunajuurisalaatti 270 g
- 100 g fetajuustoa
- 5 kpl pientä salaatinlehteä
- 5 kpl varrellista kaprista
- lehtipersiljaa
Valmistusohje
5 crostinia
Sivele maalaisleipäviipaleiden pinnat kevyesti oliiviöljyllä. Paahda leipäviipaleet rapeiksi uunissa tai paistinpannulla. Aseta jokaiselle leivälle pieni salaatinlehti. Lusikoi leiville maalaispunajuurisalaattia ja murenna päälle hyvää fetajuustoa. Viimeistele crostinit kapriksilla ja lehtipersiljalla.