Punakuonon rosolli-kvinoasalaatti

Raaka-aineet

2 dl vettä, keittämiseen
1/4 tl suolaa
1 dl kvinoaa
1 rasia Rosolli 300 g
3 rkl oliiviöljyä
2 tl vaaleaa balsamiviinietikkaa
1/2 ruukku versoja esim. auringonkukka
100 g vuohenjuustoa
1/2 granaattiomena, siemenet
35 g saksanpähkinöitä

Neljälle hengelle

Valmistusohje

Laita vesi kiehumaan ja mausta suolalla. Huuhtele kvinoa huolellisesti kuumassa vedessä. Kaada huuhdeltu kvinoa kiehuvaan veteen ja keitä kannen alla miedolla lämmöllä noin 15 min. Jäähdytä.

Kaada Rosolli kulhoon ja sekoita joukkoon jäähtynyt kvinoa, oliiviöljy ja viinietikka. Laita salaatti tarjoiluastiaan. Annostele salaattiin versoja, vuohenjuustoa paloina, granaattiomenan siemeniä sekä saksanpähkinöitä.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: