Punakuonon rosolli-kvinoasalaatti
Neljälle hengelle
Ainekset
- 2 dl vettä, keittämiseen
- 1/4 tl suolaa
- 1 dl kvinoaa
- 1 rasia Rosolli 300 g
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 tl vaaleaa balsamiviinietikkaa
- 1/2 ruukku versoja esim. auringonkukka
- 100 g vuohenjuustoa
- 1/2 granaattiomena, siemenet
- 35 g saksanpähkinöitä
Valmistusohje
Laita vesi kiehumaan ja mausta suolalla. Huuhtele kvinoa huolellisesti kuumassa vedessä. Kaada huuhdeltu kvinoa kiehuvaan veteen ja keitä kannen alla miedolla lämmöllä noin 15 min. Jäähdytä.
Kaada Rosolli kulhoon ja sekoita joukkoon jäähtynyt kvinoa, oliiviöljy ja viinietikka. Laita salaatti tarjoiluastiaan. Annostele salaattiin versoja, vuohenjuustoa paloina, granaattiomenan siemeniä sekä saksanpähkinöitä.