Rosollin tuunaus

Valmistusohje

Rosolliin saat hyvän säväyksen lisäämällä kuutioidun omenan.

Revi pestyt salaatinlehdet tarjoiluvadille ja kaada rosolli keoksi salaattipetille. Paahda saksanpähkinät kuivalla paistinpannulla ja ripottele salaatin päälle.

Näyttävän rosollin saat koristelemalla rosollikeon reunan graavilohiruusukkeilla.

Rosolli sopii myös hyvin koristamaan jouluista sillivatia yhdessä kananmunahakkeluksen ja sipulirenkaiden kera.

Rosollin kastike

Rosollin kera maistuu perinteinen kermakastike. Vatkaa kaikki kastikkeen ainekset löysäksi vaahdoksi.Vaaleanpunaisen värin saat kastikkeeseen lisäämällä 1 rkl etikkapunajuurten lientä.

Vinkki: Tee vaihteluksi rosollille homejuustokastike lisäämällä kermaviilipurkilliseen reilu ½ palaa homejuustoa muruina.