Runebergin cookie pops

Raaka-aineet

50 g joulupiparkakkuja
150 g vaaleita murokeksejä
3 rkl Saarioinen Vadelmamarmeladia
4 rkl mantelirouhetta

Koristeluun

valkosuklaata, punaisia nonparelleja

n. 12 kpl Cookie pops eli keksitikkarit ovat juhlien hitti. Nämä keksitikkarit on tehty Runebergin tortun makumaailmaan.

Valmistusohje

Cake pops-tikkuja, grillitukkuja, jäätelötikkuja tai pillejä

Rouhi piparkakut yleiskoneessa hienoksi. Lisää marmeladi ja mantelirouhe. Sekoita taikina tasaiseksi (saa jäädä rouheaksi). Pyörittele massasta pieniä palloja ja laita ne lautaselle leivinpaperin päälle. Anna jäähtyä kylmässä pari tuntia.

Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Sekoita useasti ettei pala. Kasta tikun pää suklaaseen ja työnnä tikku piparipalloon. Anna jähmettyä kylmässä hetki. Kasta pallot sulaan suklaaseen ja ripottele pinnalle nonparelleja. Valmiit popsit voi laittaan hyytymään ja tarjolle korkeaan astiaan jossa on esim. sokeria pohjalla. Näin tikut pysyvät hyvin pystyssä


Jaa sivun sisältö: