Saarioinen Oy

Sillisnapsit ja tillismetanaa

Neljälle - kuudelle hengelle

Ainekset

  • 2 viipaletta saaristolaisleipää (esim. Maalahden limppu)
  • 1 prk smetanaa (120 g)
  • 2 rkl tilliä hienonnettuna
  • 1/2 limen mehu
  • suolaa ja mustapippuria myllystä
  • 1 rasia Sillisalaatti 300 g
  • 1/2 lime lohkottuna, koristeeksi

Valmistusohje

Rouhi leipä hienoksi muruksi. Sekoita smetanan joukkoon hienonnettu tilli, puolikkaan limen mehu sekä ripaus suolaa ja pippuria myllystä.
Sekoita Sillisalaatti. Kokoa snapsit pieniin laseihin. Pohjalle leipämurua, leipämurun päälle Sillisalaattia ja pinnalle tillismetanaa. Lohko puolikas lime ja käytä lohkot koristeena. Tarjoile alkupalana.

Reseptin tuotteet