Suklaafondantit appelsiinijäätelöllä

Suklaafondantit maistuvat niin kahvipöydässä kuin jälkiruokanakin raikkaan "tiikerijäätelön" kera.

Valmistusohje

Voitele n. 10 kpl uuninkestävää annosvuokaa.

Paloittele suklaa ja sulata se yhdessä voin kanssa mikrossa välillä sekoittaen. Anna jäähtyä. Vaahdota kananmunat, valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon suklaa-voi-seos ja vehnäjauhot. Jaa taikina annosvuokiin. Keskeneräiset leivonnaiset voi tarvittaessa pakastaa tässä vaiheessa ja ottaa sulamaan paria tuntia ennen paistoa. Paista 175° C n. 10 min. vuoan suuruudesta riippuen. Taikinan on tarkoitus jäädä sulaksi fondantin keskeltä.

Pehmitä ½ l jäätelö ja sekoita joukkoon 3 ruokalusikallista Appelsiinimarmeladia. Tarjoa jäätelö suklaafondantin kera.