Tiramisu kääretorttu

Valmistusohje

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää siivilöidyt, keskenään sekoitetut kuivat aineet taikinaan. Kumoa taikina leivinpaperilla päällystetyn uunipannun päälle ja tasoita. Paista 225 ° C, n. 7 min, kunnes pohja on kypsä. Kumoa pohja puhtaan leivinliinan päälle ja anna jäähtyä.

Täyte: Levitä pohjan päälle Omena-kanelimarmeladi. Sekoita loput pohjan ainekset ja levitä 1/3 täytteestä marmeladin päälle. Kääri torttu rullalle ja anna tekeytyä jääkaapissa käärittynä ½ tuntia. Leikkaa päädyt pois ja kuorruta torttu lopulla täytteellä. Vuole tummasta suklaasta veitsellä lastuja kakun päälle ja sihtaa päälle lisäksi kaakaojauhetta. 

Reseptin tuotteet