Saarioinen Oy

Tiramisu kääretorttu

Ainekset

  • 4 kananmunaa
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 dl perunajauhoja
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 3 rkl kaakaojauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta

Täyte

Valmistusohje

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää siivilöidyt, keskenään sekoitetut kuivat aineet taikinaan. Kumoa taikina leivinpaperilla päällystetyn uunipannun päälle ja tasoita. Paista 225 ° C, n. 7 min, kunnes pohja on kypsä. Kumoa pohja puhtaan leivinliinan päälle ja anna jäähtyä.

Täyte: Levitä pohjan päälle Omena-kanelimarmeladi. Sekoita loput pohjan ainekset ja levitä 1/3 täytteestä marmeladin päälle. Kääri torttu rullalle ja anna tekeytyä jääkaapissa käärittynä ½ tuntia. Leikkaa päädyt pois ja kuorruta torttu lopulla täytteellä. Vuole tummasta suklaasta veitsellä lastuja kakun päälle ja sihtaa päälle lisäksi kaakaojauhetta. 

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit