Vadelmainen tuorepuuro

Raaka-aineet

4 dl kaurahiutaleita
1 rkl chiansiemeniä
2 dl rasvatonta maitoa
2 dl rasvatonta maustamatonta jogurttia
1 dl Vadelmahillo 500 g
0,5 tl jauhettua kardemummaa

Tarjoiluun:

1 banaani
2 dl kotimaisia vadelmia

Tuorepuuro syntyy kätevästi ilman keittämistä. Puuro on täyttävä ja herkullinen aamu- tai välipala.

Valmistusohje

Neljälle

Mittaa ainekset kulhoon ja sekoita. Peitä kulho kannella ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli. Tarjoa banaaniviipaleiden ja vadelmien kanssa.
Voit myös sekoituksen jälkeen jakaa puuron erillisiin annosastioihin turpoamaan. Näin jokaiselle on oma välipala valmiina jääkaapissa vaikka mukaanotettavaksi.

Reseptin tuotteet

Jaa sivun sisältö: