Välimeren maalaissalaatti
Maalaissalaatin ruokaisat peruna ja juusto sekä raikkaat tomaatit ovat mahtava makupari kevätpäivään. Neljälle.
Ainekset
- 1 ras Maalaisperunasalaatti 300 g
- 500 g kirsikkatomaatteja (erivärisiä)
- 2 kpl Mozzarella -juustoa (à 125 g)
- 1/2 dl paahdettuja pinajansiemeniä
- mustapippuriä myllystä
- 1/2 sitruunan mehu
- tuoreita versoja ja oliiviöljyä viimeistelyyn
Valmistusohje
Kokoa salaatti laakealle tarjoiluvadille. Laita pohjalle Maalaisperunasalaattia ja ripottele päälle halkaistut eriväriset kirsikkatomaatit sekä mozzarella-juustot kokonaisina tai halkaistuna. Paahda pinjansiemet kuivalla pannulla ja lisää salaattiin. Ruohi pinnalle mustapippuria ja purista puolikkaan sitruunan mehu. Viimeistele tuoreilla versoilla ja oliiviöljyllä.