Saarioinen Oy

Välimeren maalaissalaatti

Maalaissalaatin ruokaisat peruna ja juusto sekä raikkaat tomaatit ovat mahtava makupari kevätpäivään.  Neljälle.

Ainekset

  • 1 ras Maalaisperunasalaatti 300 g
  • 500 g kirsikkatomaatteja (erivärisiä)
  • 2 kpl Mozzarella -juustoa (à 125 g)
  • 1/2 dl paahdettuja pinajansiemeniä
  • mustapippuriä myllystä
  • 1/2 sitruunan mehu
  • tuoreita versoja ja oliiviöljyä viimeistelyyn

Valmistusohje

Kokoa salaatti laakealle tarjoiluvadille. Laita pohjalle Maalaisperunasalaattia ja ripottele päälle halkaistut eriväriset kirsikkatomaatit sekä mozzarella-juustot kokonaisina tai halkaistuna. Paahda pinjansiemet kuivalla pannulla ja lisää salaattiin. Ruohi pinnalle mustapippuria ja purista puolikkaan sitruunan mehu. Viimeistele tuoreilla versoilla ja oliiviöljyllä.

Reseptin tuotteet