Mungolife-bloggarin vinkit lapsiperheen jouluaterialle

Mungolife-bloggarin taitavissa käsissä syntyi toinen toistaan herkullisempia jouluruokavinkkejä ja tuunauksia Saarioisten joululaatikoista. Tässä helpot tuunausvinkit, joista Mungolife taikoi  jouluaterian lapsiperheen jouluun alle tunnissa:

Kookos-bataattivuoka

350 gr Saarioinen bataattivuoka
Kookosmannaa
Kookosöljyä
Kanelia

Jos on kiire, niin lämmitä Bataattivuoka mikrossa ja lisää Bataattivuokaan 2 rkl kookosmannaa ja 3 rkl kookosöljyä sekä ripaus kanelia. Sekoita yhteen ja voilá!

Peruna-vuohenjuustolätyt

350 gr Saarioinen perunalaatikko
1 pötkö pehmeää vuohenjuustoa tai 1 prk levitettävää vuohenjuustoa
hieman sweet chiliä
1 kananmuna
korppujauhoja tai riisijauhoja

Sekoita perunalaatikkoon haarukalla joukkoon vuohenjuusto ja lorauta joukkoon ruokalusikallinen sweet chili -kastiketta. Lisää joukkoon 2-3 ruokalusikallista korppujauhoja. Sekoita kaikki keskenään ja pyörittele noin 10 palloa, jotka saa nätisti litistettyä pannukakkumaiseksi lätyksi. Riko kananmuna yhteen kulhoon ja laita korppujauhoja toiseen. Voitele perunavuohenjuusto-lätty kananmunalla ja kuorruta ohuesti korppujauholla. Paista pannulla 2 min per puoli ja tarjoile yhdessä puolukkahillon kanssa. Nämä olivat Mungolife-perheen kakslahkeisten suosikki, ja näiden valmistuksessa meni kaiken kaikkiaan alle 10 minuuttia!

Porkkana-pähkinä-laatikko

400 gr Saarioinen porkkanalaatikkoa
4 rkl creme fraichea
Kourallinen saksanpähkinöitä

Sekoita porkkanalaatikkoon joukkoon neljä ruokalusikallista creme fraichea, reilu kourallinen pieneksi murskattuja saksanpähkinöitä ja ripaus kanelia. Sekoita kaikki ja tarjoile kanelinmakuisen näkkärin päällä. Ja toimii!

Kuva: FamilyByMungolife