Hyvä hallinto

Hyvällä hallinnolla ymmärrämme Saarioisilla lakien ja määräysten noudattamista, verojen maksamista ja korruption vastustamista. Myös sponsorointi ja yhteistyö valitsemiemme kumppanien kanssa kuuluu tämän otsikon alle. 

Yhteiskuntavastuu Saarioisissa

Saarioinen on yrityksenä ollut osa suomalaista yhteiskuntaa jo vuodesta 1955. Olemme sitoutuneita tekemään myös jatkossa vastuullisia tekoja meille keskeisistä aiheista. Kannamme yrityksenä vastuuta suomalaisen yhteiskunnan hyvinvoinnista ja kehityksestä.

Yhteiskuntavastuumme ytimessä on oman toimintamme vastuullisuus, joka ulottuu myös kaikkiin yhteistyökumppaneihimme. Edellytämme itseltämme ja  yhteistyökumppaneiltamme eettisesti korkeatasoista ja jatkuvasti kehittyvää toimintaa. Tällä tavoin toimimalla vahvistamme paitsi omaa myös ympäröivän yhteiskunnan kestävyyttä.

Tuemme lasten ja nuorten monipuolista liikkumista yhdessä Olympiakomitean Lasten Liikkeen kanssa. Yhteistyömme on jatkunut pitkäjänteisesti jo usean vuoden ajan. 

Lahjoitamme vuosittain myös tuhansille suomalaisille ruokaa erityisesti joulun aikaan. Vuonna 2023 lahjoitimme ruoka-apuun yli 70 000 kiloa ruokaa, mikä tarkoittaa, että lahjoitimme keskimäärin lähes 200 kg/päivä.