Classico Pasta Ragu bolognalaisittain 310 g

Classico Pasta Ragu bolognalaisittain 310 g

Italia lautasella Classico-pastat ovat tunnettuja ja maistuvia italialaisen keittiön klassikkopastamakuja. Classico Pasta Ragu bolognalaisittain on perinteistä pitkään haudutettua ragu-lihakastiketta tagliatellepastan kera. Suomalaisesta naudan- ja porsaanlihasta haudutettu tomaattinen kastike on maustettu yrteillä, sellerillä ja punaviinillä. Ragu on saanut inspiraationsa Bolognasta. Aterian mukana on juustopussi, joka täydentää klassikkopastan maut. Italia Lautasella – tuotesarjan tuotteet on kehitetty Sikke Sumarin resepteillä. Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.

  • L
  • Avainlippu
  • Luotetuin

Jauhelihapasta

Aineosat

Jauhelihapasta 300 g: Tagliatelle (vehnä, kananmuna), naudan- ja sianliha 16 % (Suomi), tomaatti, vesi, punaviini (sulfiitti), porkkana, sipuli, lehtiselleri, lihaliemijauhe [maissiproteiinihydrolysaatti, suola, aromit, sokeri, naudanlihauute, maltodekstriini, rapsiöljy, porkkanauute, lipstikka, väri (E 150c)], maissitärkkelys, oliiviöljy, mausteet (mm. mustapippuri), jodioitu suola, fariinisokeri. Italialainen juustolastu 10 g (pakattu suojakaasuun).

Proteiinipitoinen.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Poista juustopussi ja avaa kalvoa hieman. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi