Isompi Kirjolohikeitto 400 g

Isompi Kirjolohikeitto 400 g

Maistuvan täyttävä kirjolohi-juureskeitto Saaristomeren kirjolohesta. Isomman Kirjolohikeiton kermainen liemi on maustettu sulatejuustolla ja savukirjolohella. Sitruuna, fenkoli ja tilli viimeistelevät herkullisen keiton maun.

  • G
  • L
  • Avainlippu

Aineosat

Peruna, vesi, kirjolohi (Suomi), laktoositon kuohukerma, porkkana, sulatejuusto [sulatesuolat (E 340, E 452)], fenkoli, sipuli, kylmäsavukirjolohi [kirjolohi (Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska), suola], kalaliemijauhe (kala, maltodekstriini, aromi, rypsiöljy, selleri, purjo, porkkanauute, valkopippuri, laakerinlehti), maissitärkkelys, tilli, jodioitu suola, valkosipuli, sitruunatäysmehutiiviste, sitruunajauhe. Kalapitoisuus 13 %. Kirjolohi saattaa sisältää ruotoja.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Poista kalvo ja kuumenna mikroaaltouunissa (750 W) n. 4 min kuvulla peitettynä. Huom! Sekoita keittoa kuumennuksen aikana, jottei liemi kiehu yli. Vaihtoehtoisesti voit kaataa keiton kattilaan ja kuumentaa kunnes kiehahtaa, välillä sekoittaen.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi