Isompi Kirjolohikeitto 400 g

Isompi Kirjolohikeitto 400 g

Keitimme isoon nälkään tarkoitetun maistuvan täyttävän kirjolohi-juureskeiton suomalaisesta kirjolohesta. Isomman Kirjolohikeiton kermainen liemen maustoimme sulatejuustolla ja savukirjolohella. Viimeistelimme maun sitruunalla, fenkolilla ja tillillä. Nyt tarvitaan isompi lusikka! Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.

  • G
  • L
  • Avainlippu
  • Luotetuin

Aineosat

Peruna, vesi, kirjolohi (Suomi), laktoositon kuohukerma, porkkana, sulatejuusto [juusto, vesi, voiöljy, sulatesuolat (E 331, E 340, E 452)], fenkoli, sipuli, kylmäsavukirjolohi [kirjolohi (Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska), suola], kalaliemijauhe (suola, kala, maltodekstriini, aromi, sipuli, rapsiöljy, selleri, purjo, porkkanauute, valkopippuri, laakerinlehti), maissitärkkelys, tilli, jodioitu suola, valkosipuli, sitruunatäysmehutiiviste, sitruunajauhe. Kalapitoisuus 13 %. Kirjolohi saattaa sisältää ruotoja

Proteiinipitoinen.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Poista kalvo ja kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 4 min kuvulla peitettynä. Huom! Sekoita keittoa kuumennuksen aikana, jottei liemi kiehu yli. Vaihtoehtoisesti voit kaataa keiton kattilaan ja kuumentaa kunnes kiehahtaa, välillä sekoittaen.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi