Juustoinen Carbonarapasta 290 g

Juustoinen Carbonarapasta 290 g

Päivän pasta on saanut inspiraationsa ajankohtaisista, herkullisista mauista. Teimme tämän runsaalla parmesaanijuustolla ja mustapippurilla maustetun kermaisen täyteläisen pastan maukkaasta suomalaisesta savupekonista ja pennepastasta ja paistoimme sen uunissa kauniinväriseksi.

  • L
  • Avainlippu

Juustoinen Carbonarapasta

Aineosat

Pasta (vehnä), vesi, laktoositon kuohukerma, savupekoni 14 % [porsaankylki (Suomi), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451), glukoosi, savuaromi, säilöntäaine (E 250)], parmesanjuusto 9 %, maissitärkkelys, jodioitu suola, mustapippuri.

Proteiinipitoinen.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

* Mikroaaltouunissa (800 W): leikkaa pussin toinen sivu auki ja kuumenna 2 - 3 min. * Uunissa: poista vuoka pussista ja kuumenna 170 °C:ssa n. 20 min.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi